Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Нижньореметівська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04349024) був реорганізований і увійшов до складу Великоберезької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Благоустрій наших сіл

         У вересні –жовтні поточного року в найбільш проблемних місцях у с. Верхні та Нижні Ремети проводилось часткове розрівнення узбіч та розчистка канав. У зв’язку з неоднозначним ставленням мешканців наших сіл, хочу надати офіційне роз’яснення. Жодної гривні з державного, районного чи сільського бюджетів на ці роботи не виділялись! Ці роботи проводились виключно за рахунок спонсорських та благодійних коштів. Цінова пропозиція щодо виконавця робіт була 400 грн. за годину роботи трактора і 200 грн. за роботу машини. Всього роботи проводились майже 6 з половиною днів або 64 години працював трактор, а 62 години –машина. Витрати на роботу трактора становили – 25600 грн, машини – 12400 грн. Всього - 38 тис. грн.

         10 тис. грн. профінансував депутат Берегівської районної ради Микола  Іванюк, 20 тис. грн профінансовано СТОВ «Агролучки», 5 тис. грн. надали місцеві працівники ДП «Берегівське ЛГ»(директор Богдан Шойного). 3 тис. грн. ми залишилися винні виконавцям робіт.

         Висловлюю щиру вдячність спонсорам і благодійникам! Разом з тим сподіваємось, що наступного року відповідні роботи продовжаться.

Нижньореметівський сільський голова   О.Подмятніков

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *