Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Нижньореметівська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04349024) був реорганізований і увійшов до складу Великоберезької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Оголошення!

Нижньореметівська сільська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста – головного бухгалтера виконавчого апарату сільської ради.

Вимоги до кандидата  : громадянство України, освіта вища в галузі економіки та фінансів, знання державної мови, вміння працювати на ПК, стаж роботи на державній службі або в органі місцевого  самоврядування на посаді провідного спеціаліста не менше одного року або стаж роботи за фахом в інших сферах економіки не менше трьох років .

Додаткову інформацію щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці і перелік питань на іспит для перевірки знання законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень надає кандидатам секретар сільської ради.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії апарату сільської ради такі документи : заяву на ім’я голови конкурсної комісії про участь у конкурсі, в якій зазначається, що заявник ознайомлений  із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття на  службу та  проходження служби в органі місцевого самоврядування; заповнену особову картку (форма № П-2 ДС ) з відповідними  додатками; дві фотокартки розміром 4х6 см; копії документів про освіту, засвідчені нотаріально чи в іншому встановленому законодавством порядку; відомості про доходи та зобов’язання фінансового характеру про себе та членів сім’ї за попередній рік; копію першої та другої сторінок паспорта громадянина України, засвідчені нотаріально чи в іншому встановленому законодавством порядку. До документів можна подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації.

Документи  приймаються  протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення про конкурс за адресою с. Нижні Ремети вул. Центральна, 27.

За довідками звертатися за адресою с. Нижні Ремети вул. Центральна, 27 (сільська рада) та за тел.. (03141) 4-29-83.

 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *