Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Нижньореметівська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04349024) був реорганізований і увійшов до складу Великоберезької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Оголошення

У відповідності до статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Нижньореметівська сільська рада повідомляє про проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів стосовно розробленого детального плану території для розміщення каплиці релігійної греко-католицької громади «Святих Апостолів Петра та Павла» с. Нижні Ремети за адресою: с. Нижні Ремети, вул. Центральна, 45.

Підстава для розроблення: рішення Нижньореметівської сільської ради від 28.02.17 №127 «Про надання дозволу на розроблення детального плану території».

Місце проведення: адмінбудівля Нижньореметівської сільської ради.

Дата проведення: 19 травня 2017 року, 12.00 за к.ч.       

Місце ознайомлення з проектними матеріалами: с. Нижні Ремети, вул. Центральна, 27, адмінбудівля Нижньореметівської сільської ради.

Зауваження та пропозиції до проекту детального плану території подавати до Нижньореметівської сільської ради до 18 травня 2017 року.

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *